Årsmöte 2019

Hej kära medlemmar och andra bushcraft-vänner.

För lite mer än en vecka sedan genomförde vi 2019 års årsmöte på Johan Skullmans kursgård i norra Östergötland.

Johan tog emot oss på hans kursgård lördagen den 7 mars och vi fick där sitta i ett mycket fint konferensrum där vi ostört och i go värme genomförde vårt årsmöte.

Efter årsmötet gav Johan en mycket intressant presentation om hur hans verksamhet har byggts fram och hur det funkar på kursgården.

På kvällen umgicks vi runt en lägereld och hade många härliga samtal i eldens sken.

Vi har haft ett lite lugnare år än vanligt, där vi koncentrerat oss på att genomföra vårt kursprogram och fixa ihop våra medlemmar i träffar med det vi kallar Bushcraftfamiljen.

Under 2019 var vi 70 medlemmar, vilket vi i styrelsen ser som en bra siffra då ansträngningar i medlemsvärvning har hållits på en relativt lugnt nivå.

Kommande år kommer vi också fokusera mer på att få fler medlemmar, detta hjälper oss att skapa kapital och på så sätt ge tillbaka ännu mer till just våra medlemmar. Vi kommer att fortsätta med vårt kursprogram Bushcraft Basic och kommer även att genomföra våra uppskattade träffar för bushcraftfamiljen fortsatt.

Inte nog med våra träffar och kurser kommer vi att fortsätta att skapa värde för våra medlemmar i form av rabatter i butiker och rabatter på kurser hos våra samarbetspartners.

Målet är som vanligt att man ska kunna få tillbaka mer än sin medlemsavgift i värde genom kurser, träffar och rabatter.

Styrelse för verksamhetsår 2020 är som följer:
Thor Banke, Ordförande
Ledamöter:
Saly Vestman
Nenne Thorin
Daniel Simring
Tobias Karlsson
Johan Forsberg
Jonathan Sandén
Suppleanter:
Slim Tlili
Sebastian Skogh

Vi ser mycket fram emot 2020 års verksamhet och vet att detta kommer bli ett kanonår!

Allt gott

-Thor Banke, ordförande